Choose language
Other:
Dream

Finansiering

När du startar företag eller vill vidareutveckla finns en rad olika finansieringsmöjligheter. Vilken är rätt för just ditt företag? Här är några tips.

TIMBANKENlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Med Timbanken får du som är företagare i Halland tillgång till fem kostnadsfria konsulttimmar. Timbankens konsulter ger stöd och rådgivning till dig som vill satsa på till exempel utlandsaffärer, bättre lönsamhet ellerorganisationsutveckling.

VERKSAMT.SE länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Ett samarbete mellan olika myndigheter med bland annat information om finansieringsmöjligheter.

ALMI HALLAND
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kostnadsfri rådgivning i finansieringsfrågor. ALMI kan också bevilja riskkapital till mindre företag och fungera som ett komplement till andra finansiärer.

CONNECT VÄST
länk till annan webbplats
Connect jobbar med tillväxtföretag som söker kapital eller kompetens, eller en kombination av båda. För dig som är i ett startup-skede eller har ett etablerat litet eller medelstort företag.

POTENTIAL.VBGlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Potential.vbg erbjuder råd, kontakter och riskkapital, där det etablerade näringslivet formar kärnan i nätverket och kunskapspoolen.

MICROFONDENlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
länk till annan webbplats
Mikrofonderna erbjuder garantier och kapitalinvesteringar till företag, föreningar, kooperativ, verksamheter och projekt inom social ekonomi och lokal utveckling.

Senast ändrad: 2019-01-03