Choose language
Other:
Varbergsgalan

Varbergsgalan

Varbergsgalan applåderar företagare som når framgång, sticker ut och medvetet styr mot framtiden. Vi applåderar för att de ska höras och synas. Vi applåderar för att visa erkännande och uppskattning. Vi applåderar för att inspirera.

Boka in fredagen den 23 oktober i höst för då går Varbergsgalan 2020 av stapeln!

Mer information kommer.

Vinnarna och motiveringar från Varbergsgalan 2019 hittar ni här.
Stort tack till alla som var med och gjorde Varbergsgalan 2019 till något alldeles extra. Utan er blir det ingen gala!

I bildspelet ser ni våra glada vinnare från 2019!

Här är ett axplock av de som gick röda mattan på Varbergsgalan 2019

Senast ändrad: 2020-05-29
KONTAKT
Kontaktbild
Elisabeth Welzenbach
Säljare & eventplanerare
Nominera

Nomineringsarbetet till priset för Årets Näringslivsprofil, Årets Besöksnäringsföretag och Årets Kreativa är i full gång. Skulle du vilja nominera ett företag eller en person till något av våra priser?

Kriterier för respektive pris:

Årets besöksnäringsföretag kan gå till ett företag/företagare som gör insatser för att utveckla och främja upplevelsen av Varberg, som bidrar till att öka och förfina utbudet. Företaget ska tillföra värde till Varbergs attraktivitet och skapa mervärde för besökare och därmed också för invånare.

Årets näringslivsprofil kan gå till en person som, utan krav på att äga ett företag, gör insatser för att utveckla och främja näringslivet och samarbetet i Varberg. En profil som kan inspirera andra och som utmärkt sig på något sätt - helt enkelt gjort ett avtryck i Varbergs näringsliv.

Årets Kreativa: Företagare eller nätverk av företagare, i eller med anknytning till Varbergs kommun, som på ett nytänkande och kreativt sätt bidrar till kommunens utveckling mot vision 2025 och som gjort avtryck i och utanför kommunen.

Tipsa oss senast den 14 augusti! Skicka din nominering till: naringsliv@varberg.se

INFORMATION

Besöksadress
Västra Vallgatan 39
423 80 Varberg