Marknadsföring

Vill du marknadsföra ditt evenemang i Varberg? Nedan hittar du förslag på olika kanaler.

Annonsering
I Varberg finns det tre stycken nyhetstidningar: Hallands Nyheter, Nya Varbergsposten och Varbergs Tidning.

Tillfälliga skyltar
I Varbergs innerstad finns sex platser där man får sätta upp större affischer eller banderoller. Läs mer om tillstånd, riktlinjer och platser på Varbergs kommuns hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Ansökningsformuläret hittar du på polisens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Affischeringsplats
Det finns få affischeringsplatser i Varberg. Kolla främst med den arenan eller kontaktpersonen ni bokat evenemangsplatsen genom.

Webb
Om du arrangerar ett evenemang som är öppet för allmänheten och intressant för personer som besöker Varberg så maila information om detta till turist@varberg.se. Passar evenemanget kommer det att läggas upp i evenemangskalendern på visitvarberg.se.   Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

TV-skärm inne på Varbergs turistinformation
Varbergs turistinformation har öppet under sommaren och under denna period finns möjlighet att få upp digitala affischer på TV-skärmen inne i butiken. För att dessa ska fungera det att Turistinformationen in i rätt format på affischen i digital form. Skicka ett mail till Varbergs turistinformation på turist@varberg.se om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2023-02-09