Välkommen till Varberg!

Varberg ligger på västkusten strax nedanför Göteborg. Vår stad är ett populärt resmål och varje år kommer människor hit lockade av närheten till havet, naturen, historien och alla evenemang. Varbergs folkmängd ökar stadigt precis som turism och tillresande arbetstagare.

Resa till och inom Varberg
Varberg är en stad det är enkelt att både resa till och inom. Järnvägs - och busstationen är belägen mitt i stan, vilket gör det enkelt att resa till och från Varberg med buss och tåg. När man ska till en ny stad är det inte alltid så lätt att veta hur man tar sig dit. Här kan du läsa om de olika alternativen - kollektivtrafik, cykel eller bil Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vad passar dig bäst? Varberg är en mindre stad med små avstånd var du än befinner dig i kommunen. Du kan enkelt promenera, åka med kollektivtrafiken och cykla runt i Varbergs centrum.

Karta över Varberg
Kika in på Varbergskartan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att få en överblick över hur området ser ut och vilka avstånd som är mellan olika delar på kartan.

Besöksmål och sevärdheter
Turistinformationens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du som besökare allt du behöver veta om Varberg så som exempelvis besöksmål, intressanta sevärdheter, gästhamnar och olika slags evenemang.

Boende och restauranger
I Varbergs kommun finns ett flertal restauranger och boenden att välja mellan. Läs mer om olika boendealternativ och restauranger Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. här.

Parkering och tillgänglighet
Varberg utvecklas kontinuerligt. Få uppdaterad information om parkering Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och tillgänglighet i Varberg och i närheten av ert evenemang: Parkera i Varberg Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2023-02-09