Konferens- och mötesarrangörer

Ett arrangemang kräver mycket tid och planering. En lokal mötes- och konferensarrangör hjälper dig planera och genomföra ditt arrangemang. De skräddarsyr ditt arrangemang efter dina önskemål och har nätverk och kunskap som behövs för att ditt arrangemang ska få det där lilla extra. Nedan hittar du konferens -och mötesarrangörer i Varberg.

NW-Event

NW-Event Logga

NW-Event jobbar med event i alla former. Stort eller smått, de kan hjälpa dig med helhetsarbetet kring evenemanget, allt från sponsring och marknadsföring till genomförande och utvärdering eller så hjälper de till med utvalda delar. Det väljer du. Läs mer om hur NW-Event jobbar, vilka referenser de har och vad de har gjort tidigare på deras hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arena Varberg

Logga av

Arena Varberg har ett flertal arenor och lokaler i olika storlekar som gör att de har kapacitet att ta emot både små och stora möten och evenemang.
De flexibla lokalerna erbjuder mängder av möjligheter att dela av, öppna upp och möblera om. Arena Varberg hjälper dig hela vägen, som resurs och samarbetspartner och precis i den utsträckning du behöver. Besök deras hemsida för mer information. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad: 2023-02-09