Information för besökare

För oss är det viktigt att möta våra besökare med ett gott värdskap. Vi vill inspirera och berätta om allt som finns att se och uppleva i Varberg. Dygnet runt möter vi besökare med tips och inspiration genom vår webbplats visitvarberg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vi använder också sociala kanaler för att inspirera och visa upp Varberg. Vi producerar tryckt material så som exempelvis karta över Varberg och varje år samlar vi tips och inspiration i en tryckt tidning som vi kallar Sommartidningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Självklart nås vi också via telefon och mail.

I Varberg gillar vi att samverka. Tillsammans med några av våra besöksnäringsföretag har vi bemannade infopoints på strategiska platser runt omkring i kommunen.

De senaste åren har vi märkt att allt fler besökare hittar till oss i Varberg under lågsäsongen på våren och hösten. Då är det är framförallt spa, hälsa och outdoor-aktiviteter som cykling och vandring som står i fokus. Att cykla längs Kattegattleden har visat sig vara extra populärt bland utländska turister. I appen Visit Varberg (gratis att ladda ner) har vi samlat vandring och cykelrundor med tips på besöksmål mm. Det mesta av innehållet i appen finns på svenska, tyska och engelska och finns tillgänglig året om, dygnet runt.

Här kan du hitta mer information:
kattegattleden.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
kungsatersbygden.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
stormhuset.se/varbergsforenadesurfare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
akullabokskogar.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
hallandsleden.se Länk till annan webbplats.
naturkartan.se Länk till annan webbplats.
museumhalland.se Länk till annan webbplats.
visithalland.com Länk till annan webbplats.
Outdoor aktiviteter på visitvarberg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad: 2024-06-24