Varberg växer hållbart

Varberg växer så det knakar. Det satsas kraftfullt på infrastruktur, bostäder, anläggningar men även på platsutveckling.

Här har vi samlat de satsningar som staten, Region Halland och Varbergs kommun gör under perioden 2020-2024. Satsningarna stärker Varbergs attraktivitet och utbud för besökare, boende och pendlare. Nedan finns också det årliga utbudet från Varbergs kommun som stärker Varberg som destination. Kartan revideras årligen. Läs mer om hur vi skapar framtidens Varberg här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Karta över satsningar i kommunen

Klicka här för en större bild. Öppnas i nytt fönster.

Service för företagare

När Varberg växer, ökar möjligheterna för dig som besöksnäringsföretagare. Vill du etablera ditt företag här? Kontakta oss på NOD. Här hittar du mer information om Varbergs näringsliv, företagsservice, mötesplatser, lediga lokaler mm.

Entreprenörsskolan

Drömmer du om att driva eget företag? På Entreprenörsskolan får du verktygen. Utbildningen är till för dig som vill starta eller nyligen har startat eget företag. Den är även öppen för dig som vill ta över ett befintligt företag. Läs mer om Entreprenörsskolan här

Utvecklingsprojekt

Extern finansiering är en viktig nyckel till utveckling och ökad samverkan.
Läs mer om olika projekt och samarbeten här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Samarbeten för hållbarhet

Många goda initiativ är igång för att skapa stadsutveckling med hållbarhetsfokus.
Läs mer om hur vi skapar en god livsplats för människor här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad: 2024-01-30