Dölj meddelandet
Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020.
Läs mer
Choose language
Other:

Biljettförsäljning

Vill du ha hjälp med biljettförsäljningen till ditt evenemang och vill erbjuda dina kunder möjligheten att köpa biljetter över disk?

Varbergs kommun
I Varberg säljs biljetterna via Kulturhuset Komedianten och Varbergs turistinformation genom biljettsystemet Tickster. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterBiljettförsäljning via Varbergs kommun inkluderar webbförsäljning samt försäljning över disk året runt på stadsbiblioteket i Varberg samt under sommarsäsongen på Varbergs Turistinformation.

Arena Varberg
Arena Varberg säljer bland annat evenemang som hålls på deras arena Sparbankshallen. Sparbankshallen inkluderar även Nöjeshallen, Nöjesparken och Rotundan. Läs mer på www.arenavarberg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du redan har ordnat med biljettförsäljning och vill marknadsföra ditt evenemang i Varbergs turistinformations evenemangskalender så skicka information och betallänk till turist@varberg.se

Senast ändrad: 2019-11-14