Karta som visar kontorshotellens lokalisering i Varberg

Kontorshotell

Varberg har ett antal kontorshotell med utmärkt läge till station och stadskärna. Det finns också kontorshotell på Homlagärde med bra läge både till centrala Varberg och E6.

Impact House Halland

Co-working centralt beläget i stadskärnan på Östra Långgatan 37. Impact House Halland består av en yta på 470kvm där vi erbjuder 10 fasta kontorsplatser, femtio co-working & öppna kontorsplatser. Du kan också hyra våra mötesrum, konferenslokal och evenemangsyta. Det finns också fem mötesrum att tillgå samt lokaler för konferenser. Faciliteterna erbjuder också kylskåp, mikrovågsugn, 250mb wi-fi, 4 toaletter och dusch.

Mer info om Impact House Halland hittar du här: Impact House Länk till annan webbplats.

Ventilo

På Birger Svenssons väg 34A ligger Ventilo. Här ryms 21 kontor med 29 kontorsplatser, ljusa och sociala gemensamhetsytor och flera konferensrum som alla hyresgäster i kontorshotellet har tillgång till. Miljön kännetecknas av mycket glas, mycket ljus och modern design. I allt från loungemöbler till toaletternas färgsättning (!).

Som grädde på moset har alla i huset också möjlighet att utnyttja husets takterrass med tillhörande pentry och bastu. Mer information om Ventilo kontorshotell Länk till annan webbplats. hittar du här.

Ventilo 2.0

Intill Ventilo, på Birger Svenssons väg 32A ligger Ventilo 2.0. Detta är Varbergs nyaste kontorshotell belägen i en av de mest expansiva delarna av Varberg. Här finns 23 kontor med 29 arbetsplatser. Förutom kontor finns även ett antal konferens och mötesrum i olika storlekar. Du kan läsa mer om Ventilo 2.0 kontorshotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. här.

Norcross kontorshotell

Som hyresgäst på Norcross kontorshotell får du inte bara ett rum att arbeta i.
Du får också tillgång till konferens- och mötesrum i olika storlekar, fritt internet, egen postbox och elscooter. I huset finns vilorum, bastu samt dusch och som grädde på moset får du dessutom ett socialt nätverk där gemensamma ytor erbjuder möjlighet att ta en kaffe och äta sin lunch tillsammans med trevliga kontorskollegor. Läs mer om Norcross kontorshotell här. Länk till annan webbplats.

Tvillinghusen

I centrala Varberg, precis intill stationen ligger de två ståtliga stenhusen som i folkmun kallas "Tvillinghusen". I dessa kulturhistoriska fastigheter bedrivs kontorshotell med rum i olika storlekar.

Kungsgatan 3

I huset på Kungsgatan 3 ingår internet, värme och el i hyran, samt gemensamma ytor så som kök, konferensrum, wc. Det finns möjlighet till bilparkering på husets bakgård. En husförening står för den vardagssociala tillvaron och anordnar gemensamma aktiviteter samt tillhandahåller skrivare, kopiator, varm dryck och fika. Hyresvärden Varbergs Fastighets AB listar lediga lokaler på Kungsgatan 3. Länk till annan webbplats.

Kungsgatan 5

I huset på Kungsgatan 5 ingår internet, värme och el ingår i hyran, samt gemensamma ytor så som kök, konferensrum, wc. Det finns möjlighet till bilparkering på husets bakgård. En husförening står för den vardagssociala tillvaron och anordnar gemensamma aktiviteter samt tillhandahåller skrivare, kopiator, varm dryck och fika. Hyresvärden Varbergs Fastighets AB listar lediga lokaler på Kungsgatan 5. Länk till annan webbplats.

DO WORK SPACE

På Holmagärde med sex minuter med bil till centrala Varberg, tre minuter till E6 och sjutton minuter med cykel till havet ligger kontorshotellet DO WORK SPACE.

Här finns både kontor och arbetsplatser i en inspirerande och bra miljö att arbeta i. Du får tillgång till gemensamhetsytor och två konferensrum.

Här kan du vara, jobba och knyta nya relationer. Det är enkelt att ta sig hit och det finns gott om parkeringsplatser.

Du kan läsa mer om kontorshotellet DO WORK SPACE här Länk till annan webbplats.

Hitta lediga lokaler

I lokalguiden hittar du lediga lokaler. Du kan filtrera och bara visa kontorshotellens lediga lokaler genom att välja objek "kontorshotell" överst i listan.

Senast ändrad: 2024-02-13