• Start
  • / Nyheter
  • / Rekryteringsmässan är tillbaka för att locka fler till besöksnäringen 2024
17 oktober 2023

Bild: Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Rekryteringsmässan
är tillbaka för att locka fler
till besöksnäringen 2024

Besöksnäringen är en av Varbergs större branscher och tillsammans gör vi i februari vår uppskattade rekryteringsmässa igen för att hitta personal inför kommande säsonger.

Utmaningen med brist på kompetens och personal i denna bransch kräver lösningar från flera håll. Vi hoppas att vår rekryteringsmässa skapar en rörelse i rätt riktning.

Rekryteringsmässa

Den 6 februari klockan 16.00-18.00 bjuder vi in till en rekryteringsmässa på Arena Varberg med fokus på just handel, hotell och restaurang. Här får besöksnäringsföretagen på plats chansen att möta potentiella kandidater till aktuella och kommande tjänster. Och arbetssökande får träffa potentiella arbetsgivare. Det ska vara enkelt att hitta och matcha varandra. Kostnadsfritt för både företag och besökare.

Ensam är inte stark

Vi på Näringslivs- och destinationskontoret, Varbergs kommun, genomför detta i samverkan med en mängd olika aktörer. Några av dessa är Hotellgruppen, Krögarföreningen, Varberg Handel, Företagarna Varberg, Öppna Företag och Arbetsmarknadsenheten. Tillsammans blir vi starkare. Vill fler vara med så är ni välkomna!

Vill du vara med och ställa ut? Läs mer här Länk till annan webbplats.

Är du jobbsökande och vill gå på mässan? Läs mer här

Kontakt

Åsa Åkesson

Näringslivsutvecklare, NOD, Varbergs kommun.
Mobil: 0702-02 22 21
E-post: asa.akesson@varberg.se

Senast ändrad: 2023-10-17