26 juni 2023

Glad sommar!

Sommaren är här och medan vissa av er drar ner på tempot efter en minst sagt intensiv vår, trappar andra upp inför sin högsäsong med hopp om en fantastisk sommar.

Många företagare har beskrivit en osäkerhet i det läget som har varit den här vintern och våren samtidigt som många kämpar med att hitta rätt kompetens. Men vi är glada över att verka på en plats som har ett gynnsamt läge där pågående projekt och investeringar ändå skapar många affärsmöjligheter för näringslivet.

Jag är tacksam för den dialog vi har med näringslivet idag, den är otroligt värdefull i resan mot ett ännu bättre företagsklimat. Jag känner mig också stolt och imponerad över alla duktiga och engagerade företagare i Varberg som hela tiden är med och bidrar till Varbergs utveckling!

Jag och mina kollegor på NOD önskar alla företagare och samarbetspartners i Varberg en skön sommar och vill passa på att tipsa om vår nya sommartidning för lite skön läsning och inspiration inför semestern: Läs Sommartidningen Visit Varber Länk till annan webbplats.g Länk till annan webbplats.
Vår evenemangskalender på visitvarberg.se Länk till annan webbplats. är också fullmatad med möjligheter till nya sommarminnen!

I höst är vi tillbaka med Varbergs Näringslivsdag 6 september Länk till annan webbplats., Varbergsmorgon 13 september, Entreprenörsskolan och mycket, mycket mer!

Behöver du komma i kontakt med oss under sommaren? Här finns alltid någon på plats, även om vi är några färre under några veckor. Hör av dig till naringsliv@varberg.se så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också besöka oss på naringsliv.varberg.se för nyttig information från kommunen till dig som företagare.

Njut av Varberg i sommar!

/ Martin Andersson, näringslivsdirektör, NOD.

Senast ändrad: 2023-06-26