Choose language
Other:
  • Start
  • / Nyheter
  • / Tre events att förkovra sig på - ett hållbarhetspotpurri i Varberg!
06 september 2019
Green

Tre events att förkovra sig på - ett hållbarhetspotpurri i Varberg!

Vi vill tipsa om tre intressanta events inom de kommande veckorna som alla äger rum i Varberg där du som deltagare får olika nycklar till hållbarhetsarbete i arbetslivet. Vi på Näringslivs- och destinationskontoret tror på kraften i att människor möts, inspirerar varandra och ger varandra förutsättningar att komma vidare med sina drömmar om ett mer hållbart företagande. Vi stöttar och peppar eventarrangörer att lyfta fram den viktiga frågan – Hur kan vi alla bidra till att Varberg blir en bättre plats i framtiden ur ett hållbarhetsperspektiv?

Hållbarhetsdagen i Halland 2019

20 september – Arena Varberg

Här kan du anmäla dig och kollegorna för att få en riktig energiboost! Eventet pågår en heldag på Arena Varberg och är konstruerad för att inspirera till nya tankesätt och förändringar, samt ger utrymme för nätverkande. Utifrån ett hållbarhetsperspektiv är det den sociala dimensionen som står högst på agendan, och deltagare får ta del av både föreläsningar, inspirerande exempel och kan också delta på kreativa workshops tillsammans med andra. Mer fakta och info om anmälan finner du här! Länk till annan webbplats.

BioLyftet – Ställ om till att använda mer hållbara material!

24 september – Varbergs Kusthotell

Biolyftet bidrar till det viktiga området cirkulär ekonomi och riktas till små och medelstora företag som praktiskt vill börja att använda biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material i sina plast- och textilprodukter. Eventet är ett frukostseminarium på Varbergs Kusthotell, där du bjuds på inspiration och exempel på hur hållbara material används i olika produkter och framtidsspaningar om vad som sker inom området. Efter frukostseminariet kan du anmäla dig till vidare fördjupning om så önskas. Mer fakta och info om anmälan finner du här! Länk till annan webbplats.

Hållbart Ledarskap – utveckling och värdeskapande

9 oktober – Varbergs Stadshotell

Detta är ett mycket populärt och årligen återkommande event där du får både ny kunskap och inspiration kring hållbart ledarskap och kan fördjupa dig i olika spår inom hållbarhet om du kniper en plats på en av tre Master Classes. Det handlar om både cirkulärt ledarskap, hållbart förändringsarbete och hållbara affärsmodeller. Mycket matnyttigt paketerat under en heldag på Varbergs Stadshotell. Läs mer och anmäl dig här! Länk till annan webbplats.

Hoppas du hittade något som passade dig!

Senast ändrad: 2019-09-06