Choose language
Other:
  • Start
  • / Håll ut/Håll avstånd

Håll ut/Håll avstånd

Med lättade reserestriktioner från Folkhälsomyndigheten känns det härligt att kunna välkomna sommarturister till oss i Varberg. Samtidigt behöver vi nu tillsammans hjälpas åt att informera invånare och besökare om vikten att hålla avstånd och orka hålla ut för att minska risk för smittspridning av covid-19.

Vi gör detta tillsammans och behöver hjälpas åt att informera på platser där många möts. Som kommun genomför vi en informationskampanj under sommaren. Vi kommer att sätta upp större skyltar, som uppmanar besökare att hålla avstånd, på våra kommunala badplatser och på platser som samlar mycket folk. Vi har också tagit fram affischer som vi kommer att distribuera till dig som arbetar i besöksnäringen, handeln, restauranger och caféer.

Vi kommer att distribuera affischerna tillsammans med ordinarie besöksinformation. Affischer finns också att hämta på Turistinformationen i Brunnsparken och finns för nedladdning här.

Kampanjen på temat ”håll ut/håll avstånd” kommer också att synas i kommunens digitala medier, som Facebook och Instagram. Du får gärna dela våra inlägg i dina sociala kanaler.

Affischer för nedladdning

Här hittar du affischer på temat håll avstånd. Använd dem gärna i din verksamhet för att upplysa besökare och kunder om vikten av att hålla avstånd för att minska risk för smittspridning.

Välj den version som passar din verksamhet bäst.

Håll avstånd - badplats, strandlänk till annan webbplats (pdf, 35.2 kB)

Håll avstånd - butiklänk till annan webbplats (pdf, 32.2 kB)

Håll avstånd - café, restauranglänk till annan webbplats (pdf, 32.9 kB)

Håll avstånd - kulturevenemanglänk till annan webbplats (pdf, 29.2 kB)

Håll avstånd - park, skog, sport, friluftslivlänk till annan webbplats (pdf, 43.2 kB)

Vi önskar dig en trevlig och säker sommar!

Senast ändrad: 2020-06-12