06 december 2021

Välkommen till Varberg - Rituals!

Snart flyttar Rituals in i Galleria trädgården! Fram på vårkanten kan vi i Indiskas gamla lokal kika in för att lyxa till det med exklusiva och prisvärda doftupplevelser som ger vardagsrutinerna lite mer glädje.
Butiken blir en av 75 Rituals-butiker i Sverige och de ser fram att stärka sin närvaro i Halland och etablera sig i ett växande Varberg.

Vilka är ni?

Rituals grundades år 2000 i Amsterdam och har sedan dess expanderat världen över. I Sverige öppnade första butiken 2011 och idag har vi 74 egna butiker utspritt i landet. Rituals filosofi handlar om att förvandla vardagliga rutiner till mer meningsfulla stunder. Med exklusiva och prisvärda produkter för kropp och hem erbjuder Rituals doftupplevelser som skapar ro i kropp, sinne och själ.

Varför har ni valt att starta företag i Varberg?

Butiken blir den första Rituals-butiken i Varberg och vi ser fram emot att kunna erbjuda kunderna lokalt den fulla Rituals-upplevelsen på nära håll. Vi ser fram emot att stärka vår närvaro i Halland och etablera oss i en växande stad som Varberg.

Vad är ert mål och vision för verksamhetens utveckling i framtiden?

Vi vill fortsätta att expandera och letar löpande efter nya butikslokaler i bättre läge och större storlek för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga upplevelse. I början av 2022 väntar också mycket nya spännande nyheter i sortimentet, men mer info om det kommer. Målet är alltid att ge våra kunder möjligheten att omvandla sina dagliga rutiner till mer meningsfulla ritualer.

Rolig fakta om Rituals

Vi har 2021 öppnat ett Mind Spa i Rituals egna varuhus House of Rituals i centrala Amsterdam. Förutom att man i House of Rituals kan shoppa alla klassiska Rituals-produkter, exklusiva premiumkollektioner, besöka Rituals egen restaurang etc. kan man alltså besöka ett Mind Spa på plan fyra i varuhuset. Här erbjuds kunderna behandlingar inom anti-stess, expertvägledning inom meditation och mycket mer som skapar en stund av ro och avslappning.

Korta fakta

  • Rituals huvudkontor ligger i Amsterdam - Keizersgracht 683
  • Grundare Rituals Cosmetics: Raymond Cloostermaan
  • Rituals huvudkontor för Norden ligger i Stockholm – Östermalmsgata 87C
  • Anställda i Norden: 1500
  • Antal butiker i Norden: 140
Senast ändrad: 2021-12-06