12 augusti 2021

Välkommen till Varberg - Babyboom

Det är babyboom på Brukstorget i Varberg! Elin Gustafsson - den före detta regionschefen inom blomsterbranschen har sadlat om och nischar sig nu på babyprodukter där hon vill ge Varbergsborna chansen att faktiskt känna på produkterna och få personlig service. Något man kanske längtar extra mycket efter nu när pandemin så länge hållt oss borta från den fysiska kontakten med människor.

Vilka är Babyboom?

Efter Coronakrisen spåddes de om en babyboom i Halland och där av namnet. Ägare och grundaren till företaget är jag Elin Gustafsson. Jag kommer ifrån blomsterbranschen där jag jobbat som regionchef de senaste sex åren i dagligvaruhandeln. Jag har alltid gillat att jobba med försäljning och framför allt i team där jag får användning av mitt ledarskap.

Varför har du valt att etablera dig i Varberg?

När jag startade upp Babyboom i Varberg under december månad så var jag redo för en ny utmaning i livet och slumpen gjorde att det var just babyprodukter jag skulle jobba med. Hade jag inte haft min dotter Pärla på två år så hade intresset för denna varugrupp aldrig funnits. Anledningen till att jag ”vågade” starta upp en fysisk butik i dessa tuffa tider är att jag anser att det finns ett behov av denna sortens butik i Varberg. Staden växer och många vill kunna gå till en fysisk butik där de kan få den personliga servicen och känna och klämma på barnvagn, kläder, bilbarnstol och så vidare.

Vart finns ni?

Babyboom ligger ute vid brukstorget där det finns enkla parkeringsmöjligheter precis utanför entrén. Hos oss hittar man det mesta som man kan tänkas behöva om man är förälder, mor eller farförälder eller håller på att bilda familj. Vi har ett noga utvalt sortiment med nischade varumärken, stora som små. Vi försöker att jobba med så många lokala leverantörer som möjligt och har ett eko-tänk i butiken. I vårt sortiment hittar ni barnvagnar, bilbarnstolar, kläder, sängar, leksaker med mera.

Ägaren till babyboom och hennes dotter i famnen

Korta fakta

Adress: Birger svenssons väg 16 E, Varberg
Antal anställda:
Just nu är vi fyra stycken timanställda. Förutom jag så är det tre stycken mammor med stort intresse för service och babyprodukter. Sen får familjen hjälpa till med de mesta!
Rolig fakta om företaget: Min dotter Pärla, 2 år är nappansvarig i butiken och sköter påfyllningen och testar nya varumärken!

 

Senast ändrad: 2021-08-12