Dölj meddelandet
Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020.
Läs mer
Choose language
Other:

Vill ni synas på Varbergs nya hyrcyklar?

I juni lanserar Varbergs kommun en ny hyrcykeltjänst. Nu har ni som företag möjlighet att vara en synlig del av satsningen på ett mer hållbart Varberg.

Hundra stycken cyklar, tillverkade lokalt av Cycleurope, kommer att placeras i cykelstationer i centrala Varberg. (Var stationerna kommer att ligga är inte beslutat än.) Syftet med satsningen är att uppmuntra till ett hållbart resande för både varbergare och besökare. Hyrcyklarna stärker också Varbergs profil som cykelstad, och lyfter cyklingen som en skön och funktionell väg mot god hälsa.

Att göra Varberg till en hållbar destination och livsplats gör vi inte ensamma. Som varbergsföretag kan ni vara en del av samarbetet och visa ert ställningstagande. Genom detta stärker ni ert varumärke med ett hållbarhetsperspektiv, eller med ett hälsoperspektiv.

Vill ni vara en del av denna satsning kommer ert företag under 2021-2022 att synas tillsammans med en tagline på en cykel, för en kostnad av 3000 kr.

Tagline alternativ 1: Vi tar oss fram hållbart
Tagline alternativ 2: Vi rör oss mot hälsa

cykelsidor med loggor


Genom företagens synlighet på hyrcyklarna stärker vi känslan av att näringslivet, kommunen och regionen jobbar tillsammans för ett hållbart och hälsosamt Varberg. Projektet finansieras fram till oktober 2022 av EU-programmet Interreg ÖKS, Region Halland och Varbergs kommun. Målsättningen är att under denna period testa hur ett hyrcykelsystem fungerar i en mellanstor stad som Varberg, och efterhand utvärdera både användandet och kostnader, innan beslut fattas om framtida drift.

Detta gäller när ditt företag syns på en cykel:

  • Företagslogotypen syns med färgtryck på vit botten
  • Endast företagsloggan på skylten, ingen egen företagstag/slogan
  • Endast ett av våra budskap per cykel, samma budskap på båda sidor
  • Man får gärna branda fler än en cykel och synas med båda budskapen fast på olika cyklar

Kontakt för bokning av skyltsynlighet:

Johanna Östheden Andersson
0340-86814, 0702-210810
johanna.ostheden.andersson@varberg.se

Mia Carlsson
0340-86806
maria.carlsson1@varberg.se

loggor för cykelsystemet
Senast ändrad: 2021-03-18