Dölj meddelandet
Aktuell information till dig som är företagare under pandemin.
Läs mer
Choose language
Other:

Turistinformation 2.0

Varbergs besöksservice anpassas efter säsong och efterfrågan. Oavsett om vi blir kontaktade på plats, per telefon eller digitalt är det viktigt för oss att möta våra besökare med ett gott värdskap. Vi vill inspirera och berätta om allt som finns att se och uppleva i Varberg. Du kan också titta in på visitvarberg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för tips.

Turistinformationen i Brunnsparken är numera öppen under sommarmånaderna. Där visas utbudet av sevärdheter, aktiviteter och evenemang på digitala skärmar. Du kan alltid rådfråga personalen som gärna delar med sig av personliga tips om lokala och genuina smultronställen. Tryckt material som turistguidelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, besökskarta och vår sommartidninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns att hämta här för den som söker inspiration.

I Varberg gillar vi att samverka. Tillsammans med några av våra besöksnäringsföretag har vi bemannade infopoints på strategiska platser runt omkring i kommunen. Från juni till senhöst träffar du oss på varuhuset Gekås, Hallands största besöksmål. Här finns vi i turistinformationen som vi driver tillsammans med kollegorna från Falkenberg och Halmstad. Du hittar oss i och runt omkring Varberg. Ibland dyker vi upp med vår mobila turistinfo i form av en eldriven lådcykel – i hamnen, på stranden eller någon annan härlig plats där våra turister tycker om att samlas.

De senaste åren har vi märkt att allt fler besökare hittar till oss under lågsäsongen på våren och hösten. Då är det är framförallt spa, hälsa och outdoor-aktiviteter som cykling och vandring som står i fokus. Att cykla längs Kattegattleden har visat sig vara extra populärt bland utländska turister.

Här kan du hitta mer information:
kattegattleden.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
kungsatersbygden.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
stormhuset.se/varbergsforenadesurfarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
akullabokskogar.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
hallandsleden.selänk till annan webbplats
naturkartan.selänk till annan webbplats
museumhalland.selänk till annan webbplats
visithalland.comlänk till annan webbplats

Senast ändrad: 2021-01-19