01 december 2022

Hej Himlekök!

Med sina skräddarsydda kökslösningar skapar de allt efter kundens specifika önskningar i sitt möbelsnickeri i Träslövsläge. Här är hantverket A och O, men också platsen, den personliga kontakten och medarbetarna.

Vilka är ni?

Himle snickeri

Himlekök designar, tillverkar och säljer platsbyggd inredning med fokus på kök, badrum, garderober och annan skåpsbaserad inredning. All tillverkning sker på våra snickerier i Träslövsläge och Falkenberg där vi i dagsläget är 28 stycken engagerade medarbetare inom möbelsnickeri, design och försäljning.

Våra kunder återfinns idag över hela landet men all försäljning sker fortfarande direkt från snickeriet i Träslövsläge där vi även har ett komplett showroom. Allt vi tillverkar är skräddarsytt efter varje kunds önskemål och förutsättningar vilket kräver att vi jobbar nära våra kunder. Därför arbetar vi helt utan onödiga mellanhänder och återförsäljare vilket både sänker kostnaderna och gör att man får direktkontakt med möbelsnickaren som tillverkar köket.

Vill man veta mer är vårt showroom i Träslövsläge öppet sex dagar i veckan där man verkligen får se hur hantverket går till och där vi gärna tar med er ut på en guidad tur i snickeriet!

Varför har ni valt att verka i Varberg?

Varberg är kanske Sveriges trevligaste stad. En plats man trivs på vilket rimmar väl med hur vi vill att stämningen ska vara på Himlekök. Utöver att staden är så himla trevlig så har Varberg ett dynamiskt företagsklimat med stark entreprenörskultur vilket smittar av sig på hela organisationen.

Vad är ert mål och vision för er verksamhets utveckling i framtiden?

Vårt mål är att utvecklas och bli något alla Varbergare känner till och är stolta över. En positiv plats där man trivs, utvecklas, har roligt och som man kan vara stolt över. För att nå dit måste vi utvecklas, vässa våra arbetsmetoder och ligga steget före våra konkurrenter. Gör vi det tror vi att även omsättning och resultat kommer att följa med.

Rolig fakta om företaget

Vi är troligtvis Sveriges snabbaste kökssnickeri. Vi gillar att träna och ha kul tillsammans och varje år är vi ett stort gäng som åker både Vasalopp och springer Göteborgsvarvet!

Korta fakta

Adress: Showroom och snickeri finns på Trålvägen 15 i Träslövsläge.
Antal anställda: 28 anställda.
Bransch: Tillverkning av kök och övrig platsbyggd inredning.
Hemsida: www.himlekok.se Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2022-12-13