Choose language
Other:
06 juli 2021

Hej Grappa!

I Brunnsparken har Grappas stora uteservering blivit en självklar mötesplats. Hit går många för att njuta av drinkar utöver det vanliga, eller för en glad stund med vännerna.

På Grappa serverar vi god och vällagad mat med italienska influenser, berättar Magnus Palmqvist, krögare på Grappa sedan 2006. Inte fine dining, men vi är noga med att ha hög klass på både råvaror och tillagning.

Ostar och charkuterier hämtas hem från Italien, liksom grappan och mycket av vinerna. Men annars använder vi helst lokalproducerade varor och svenskt kött.

Den som uppskattar en välkomponerad cocktail får inte missa att svänga förbi Peter Bellmyr i baren. Inför sommaren har drinklistan uppdaterats med härliga nyheter.
- Vi är orimligt stolta över vår grymma barpersonal, säger Magnus.

Öppet varje dag

Lika viktigt som mat och dryck är bemötandet. På Grappa är den personliga touchen ett signum och som gäst ska du alltid känna dig välkommen.

- Vi vill vara väl bemannade så att vi har kapacitet att ge alla våra gäster riktigt god service. De ska känna sig sedda och omhändertagna!

- Vi kommer att ha öppet sju dagar i veckan hela sommaren. Det ska vara ett givet alternativ att komma förbi Grappa vart du än ska, både före och efter.

Magnus, Krögare på Grappa

Om Magnus får välja En ledig dag:

- Jag älskar Getterön och tycker stränderna där är fantastiska. Och jag gillar båtlivet och hamnen. Sen hänger jag gärna hos mina kollegor på andra krogar och ser verkligen fram emot det nya i Apelviken. Konkurrensen gör att vi håller oss på tå!

Drömgästen:
- Gästen som kommer med ett glatt humör och vill ha en härlig kväll! Men ska det vara en person, så hade jag gärna sett Barack Obama på Grappa, det hade varit supercoolt. Han verkar dessutom ha ett glatt humör!

Senast ändrad: 2021-08-19