Populära Campino är troligen lika välbesökt som Varbergs fästning. Pizzerian drivs av kusinerna John och George Ornek sedan 1993.
- Kebabpizzan Varberg special, och kebabrullen självklart. Sen säljer vi alltid mycket sallader.
- Haha, det handlar om hög kvalitet på råvaror och att använda dem i bra balans. Det är ett vinnande koncept, vi säljer upp mot 500 liter sås i veckan.
- Vi jobbar på som vanligt men tar hänsyn till restriktionerna. Nu har vi inte nattöppet längre, men vi kör till elva på helger och tio på vardagar. På sommaren har vi öppet ännu en timme om vädret är fint och det är folk i rörelse.
- Jag är helst hemma i trädgården, är med familjen eller tar en sväng på Strandpromenaden. Jag har bara två lägen – full fart eller ingen aktivitet, och för det mesta jobbar jag. Men jag älskar verkligen Varberg, det måste vara en av de bästa städerna i Sverige att bo i.
Www.naringsliv.varberg.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Hur använder vi cookies?