• Start
  • / Nyheter
  • / Vi skulle bli väldigt glada om ni tar er tid och svarar på Svenskt Näringslivs enkät framöver!
20 mars 2020
Varberg inspirerar

Vi skulle bli väldigt glada om ni tar er tid och svarar på Svenskt Näringslivs enkät framöver!

Vad är egentligen ett bra företagsklimat? En svår fråga, men för oss är det summan av dialogen, samarbetet och förståelsen för varandra i förhållandet mellan kommun och näringsliv.

Ett bra företagsklimat skapar en del av förutsättningarna för vårt växande Varberg och påverkar företagens möjligheter att rekrytera, företagens möjligheter att etablera sig, företagens möjligheter att utvecklas med mera.

Det ska alltså vara enkelt att starta, driva och utveckla framgångsrika företag i Varberg, vilket vi arbetar hårt för varje dag och kommer fortsätta med! Företagsklimatet påverkar företagens möjligheter, men även en del andra saker i förlängningen det vill säga även Varbergs attraktivitet i syfte att locka till sig nya företag, nya invånare och nya besökare för att kunna växa.

Den närmaste tiden kommer några av er företagare att få möjlighet besvara Svenskt Näringslivs enkät om företagsklimat, det vill säga hur du som företagare upplever företagsklimatet i Varberg. Svara på den, det ger oss alla en riktning för vårt gemensamma framtida arbete för ett växande Varberg.

Senast ändrad: 2020-03-20