• Start
  • / Nyheter
  • / Nu har ALMI Halland även ett kontor i Varberg!
13 februari 2020

Nu har ALMI Halland även ett kontor i Varberg!

ALMI jobbar med finansiering och affärsutveckling för växande företag.
Vi hälsade på Magdalena Johansson och Maja Gavie från ALMI Halland i deras nya kontor på Norrgatan.

Välkomna hit! Hur kommer det sig att ni nu även finns i Varberg?
- Förra året träffade vi betydligt fler kunder totalt och det gjorde att vi naturligt rörde oss mer i Varberg. Vi vill vara nära våra kunder så mycket som möjligt.

Vad gör ALMI för företagen i Varberg?
- Vi skapar tillväxt ute hos företagen. Så det vi gör är att vi tillhandahåller finansiering och affärsutveckling i alla skeden. För de etablerade bolagen som har startat men är i behov av stöd i någon form. Ibland kan det vara att ta fram en strategi, att ta fram en handlingsplan för den strategin man redan har, få en mentor eller delta i en skuggstyrelse Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Digitalisering Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är också ett fokus.

Magdalena och Maja från Almi utanför dörren på Norrgatan

Hur kommer man i kontakt med er?
- Ofta tar vi kontakt med företag men det finns många ingångar till oss. Du kan ringa, maila eller träffa oss på våra events. Vill du boka in ett möte med oss i Varberg så är det bara att ringa eller maila direkt till någon av oss rådgivare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på ALMI Halland.

Var sitter ni?
- Vi finns på Norrgatan 16 på Norcross i Varberg, i samma korridor som andra hållbara företag och det tycker vi är bra. Här kan man träffa alla våra rådgivare.


Vill du hålla koll på vad ALMI erbjuder så kan du prenumerera på nyhetsbrevet som utkommer omkring en gång i månaden och innehåller nyheter, events, entreprenörsporträtt, tips på kurser och seminarier och annat som är viktigt för de som driver företag i Halland.

Du kan även följa deras sociala medier för uppdateringar:

www.facebook.com/almihalland/ Länk till annan webbplats.

www.linkedin.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - ALMI Halland

Senast ändrad: 2020-02-13