• Start
  • / Nyheter
  • / Sex är inte ett vapen! Bli företagssponsor och gör skillnad under Varberg för Musikhjälpen
06 december 2019
Musikhjälpen

Sex är inte ett vapen! Bli företagssponsor och gör skillnad under Varberg för Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett årligt återkommande insamlingsevent där kända programledare blir inlåsta i en studio på ett torg i en svensk stad. Syftet är att samla in pengar till ett speciellt tema. Årets stad är Västerås och temat är "Sex är inte ett vapen". I Varberg hålls Varberg för Musikhjälpen där vi, precis som i originalet, samlar in pengar till årets tema. Vad med och gör skillnad med ditt företag!

Årets tema

Sexuellt våld finns i krig och konflikter världen över. Människor i alla åldrar utsätts för våldtäkter, sexuell tortyr och tvingas in i prostitution och tvångsäktenskap. Överlevare lämnas med livslånga skador, trauman och stigman - medan många förövare går ostraffade. Läs mer om årets tema här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frilvilliga, företag och kommunen går ihop

Genom initiativtagaren Calle Karlsson och Fantastiska Underhållningsbandet tillsammans med Antons Musik, Hallands Nyheter, ICA Kvantum, Medborgarskolan, Vertiseit, Företagarna, NW Event, Varbergs kommun,
Hire Sound, Treativ, Campus Company, Stoner Hill, FSK och Varbergs Stadshotell & Asia Spa, anordnas en insamling i Varberg till förmån för Musikhjälpen.

För att efterlikna originalet så mycket som möjligt kommer vi att skapa en ”glasbur” i en del av verandan på Varbergs Stadshotell & Asia Spa med utsikt mot Varbergs torg. Där kommer några av Varbergs lokala kändisar att låsas in under 33 timmar och få besök av en mängd olika artister.

Bli sponsor - gör skillnad

Vill du som företag vara med och göra skillnad? Var med i kampen för att stoppa användandet av sex som ett vapen! Skänk pengar och så får du också synas, under och Varberg för Musikhjälpen. Varberg för Musikhjälpen erbjuder fem olika sponsorpaket. Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpens insamling - Sex är inte ett vapen. Här nedan kan de läsa om de olika sponsorpaketen.

Sponsorpaket
Senast ändrad: 2019-12-06