Dölj meddelandet
Aktuell information till dig som är företagare under pandemin.
Läs mer
Choose language
Other:
25 oktober 2019
Konsert

Rockfestival intar Varberg

Rock the Night Festival - Sveriges största tribute-festival inom 70- och 80-tals rock gör Varbergspremiär till sommaren. Lördag den 11 juli 2020 vid södra fästningshörnan drar rockfesten igång!

Gillar du 70- och 80-talsrock så är Rock the Night Festival något för dig. Den 11 juli 2020 tar rockmusiken plats på Fästningshörnan och sprider ljuva toner i sommarkvällen. Några av Sveriges i särklass bästa tribute-band kommer framföra hyllningar till bland andra Queen, Kiss, Iron Maiden, Whitesnake, Journey och Bruce Springsteen. Det blir en kväll full av härlig musik och bra gung.

Mer än bara musik
Festivalen arrangeras vid Södra Fästningshörnan och kommer ha ett tillhörande festivalområde precis intill vattnet. Med havet och solnedgången som bakgrund bjuds festivalbesökarna på en totalupplevelse med kocklagad mat på ekologiska råvaror, foodtrucks för klassisk festivalmat och ett dryckesutbud som passar alla smaker.

- Vi vill erbjuda en helhetsupplevelse med ett helt koncept där mer än bara banden är dragningskraften. Vi satsar mycket på ett bekvämt festivalområde som framförallt är lättillgängligt med fokus på hög service, säkerhet och trivselfaktor. Det här evenemanget riktar sig till alla musikintresserade människor men även dom som bara vill njuta av en riktigt häftig upplevelse tillsammans med sina vänner, säger festivalgeneralen Viktor Johansson.

Rock The Night Festival har för avsikt att bli en årligen återkommande årliga återkommande musikfestival. Festivalen har tidigare arrangerats i Hässleholm och flyttar konceptet till Varberg i sommar.

- Det är roligt att nya arrangörer väljer att förlägga evenemang i Varberg. Södra Fästningshörnan är en anrik musikarena som har förutsättningar att skapa en unik inramning för publik och artister, säger destinationsutvecklare Magnus Thomson på Varbergs Kommun.

Rabatterade biljetter släpps idag
Ett begränsat antal rabatterade biljetter släpps idag den 25 oktober på www.rockthenightfestival.com Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2019-10-25