• Start
  • / Nyheter
  • / Företagsbesök hos Varbergs företagare
09 oktober 2019
Företagsbesök

Företagsbesök hos Varbergs företagare

Vecka 40 begav sig delar av Näringslivs- och destinationskontoret (NOD) tillsammans med kommunledningen ut på företagsbesök i kommunen. Företagsbesöken görs två gånger per år och ger kommunen insikt i hur det är att driva företag och vad som behöver förbättras.

- Det är väldigt roligt att vara ute och besöka våra företagare. Varje besök är unikt och vi skapar relationer med företagarna vilket är ovärderligt. Det är för dem vi jobbar med företagsklimatet och vi behöver deras kunskap och input, säger Åsa Åkesson, näringslivsutvecklare på NOD.

Mer än 260 besökta företag

I tre år har Varbergs kommun och ledande politiker besökt fler än 260 företag i Varbergs kommun. Detta görs för att skapa bättre insikt i hur det är att driva företag och för att se hur Varbergs kommun kan hjälpa företagarna att göra deras vardag enklare. Det skapar en dialog mellan kommunen, politikerna och företagen som ska leda till ett bättre företagsklimat i Varbergs kommun.

Näringslivsdirektör Martin Andersson var med och besökte företagare i kommunen.
- Företagsbesöken är otroligt viktiga i och med att vi får uppleva företagens vardag. Samtalen med företagen kan handla om allt från mark och lokaler till integration och trafiksituation. Vi samlar ihop alla synpunkter och tar dem vidare till rätt förvaltning och återkopplar till företagen.

Vecka 40 besökte vi följande företag:

Senast ändrad: 2019-10-10