Choose language
Other:
  • Start
  • / Nyheter
  • / Välkommen Christian Skröder – ny medarbetare på NOD!
18 september 2019
Chistian Skröder

Välkommen Christian Skröder – ny medarbetare på NOD!

Välkommen till NOD! Hur känns det?
- Det känns jättebra och väldigt roligt!

Hur länge har du jobbat på NOD?
- Jag började i maj och sen har jag varit lite ledig över sommaren. Så sammanlagt är det inte jättemånga veckor, men tillräckligt för att jag ska börja känna mig varm i kläderna.

Var jobbade du innan?
- Innan var jag företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen för norra Halland där jag jobbade med övergripande frågor kopplade till kompetensförsörjning och rekrytering mot företagen i Halland. Jag har också jobbat som konsult med uppdrag för svenskt näringsliv, med marknadsutveckling, samverkansfrågor och med näringslivssamverkan på Högskolan i Halmstad.  

Och nu är du är näringslivsutvecklare – berätta, vad gör en sådan?
- Näringslivsutvecklarens roll är att vara länken mellan kommunen och företagen och skapa så bra förutsättningar som möjligt för företagen att verka inom de områden som vi har möjlighet att påverka.

Vad ser du mest fram emot under hösten?
- Det ska bli roligt att börja arbeta i alla de projekt och satsningarna som görs i Varberg. Jag kommer fortsätta arbetet med ”Vi är Varberg” och även stötta upp i några av de projekt som arbetar med att utveckla företagsklimatet i Varberg. Det kommer också vara en hel del fokus på frågor kopplade till kompetensförsörjning.

Senast ändrad: 2019-09-18