Choose language
Other:
  • Start
  • / Nyheter
  • / Varberg klättar vidare på företagsstegen
22 maj 2019
Truck

Varberg klättar vidare på företagsstegen

I dagarna kom Svenskt näringslivs resultat i mätningen av företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner. Det är positiva nyheter för Varberg som har fortsatt förbättra företagsklimatet.

Varbergs kommun utvecklas starkt inom attraktiv arbetsmarknad, hög befolkningstillväxt och goda skolresultat. Detta fick vi en fin bekräftelse på i förra veckan när kommunen utsågs till årets superkommun av Dagens samhälle.

- Företagsklimatmätningen visar på en positiv trend som vi också känner av i våra besök och träffar med företag menar Martin Andersson, Näringslivsdirektör.

Varberg växer och vi bygger om och till i många delar av kommunen vilket medför utmaningar och möjligheter. Genom dialog och kontakt mellan företag och kommun kan vi möta företagens frågor och ge en bättre service. Näringslivs- och destinationskontoret kommer fortsätta att arbeta för att ge företagen en så god service som möjligt och hjälpa företagen göra rätt i kontakten med kommunen. Resan mot ett förbättrat företagsklimat fortsätter i kommunen och med gemensamma krafter reser vi förbättringsstegen brantare.

Senast ändrad: 2019-05-22