Choose language
Other:
  • Start
  • / Nyheter
  • / Företagarna i Varberg delar ut pris till Årets positiva tjänsteperson
15 april 2019
Årets tjänsteperson 2019

Företagarna i Varberg delar ut pris till Årets positiva tjänsteperson

Hon är lyhörd, hon står pall och hon ser möjligheter. Kommunikatör Anna Beuerman är Årets positiva tjänsteperson 2019. Igår delade Företagarna i Varberg för första gången ut utmärkelsen som instiftats för att lyfta goda exempel på tjänstepersoner som samverkar med näringslivet på ett smart och bra sätt.

- Jag är glad och stolt över utmärkelsen, som jag gärna vill dela med mina kollegor. Vi har jobbat mycket det senaste året med att berätta hur Varberg kommer att förändras genom de olika byggprojekten nu när staden växer och lyssna på företagarnas oro och synpunkter. Företagarnas utmärkelse visar att vi är på rätt väg, säger Anna.

Motivering: Hon har ett stort engagemang i kommunikationen kring Varbergs omstöpning. Anna är en person som ser möjligheterna. Hon är lyhörd och snabb på att fånga upp företagens behov och hitta lösningar. Hon ger det lilla extra för att lösa en fråga och ryggar inte när saker blir svårt. Vi i Företagarna är jätteglad att ha en sådan positiv tjänstekvinna i Varberg, hon är en möjliggörande för företagandet.

Pris: En cykel samt hjälm från Företagarna. Cykeln tillverkad i Varberg på Cykeleurope.

Senast ändrad: 2019-04-15