• Start
  • / Nyheter
  • / Turistinformationen flyttar ut till kunderna i vinter
Turistinformationen

Turistinformationen flyttar ut till kunderna i vinter

Nu uppgraderar turistinformationen verksamheten och anpassar sig till besökarnas behov. Den 1 oktober 2018 vinterstänger butiken i Brunnsparken för att öppna igen till våren 2019.

Det blir verkligen en uppgradering, för verksamheten stänger inte bara för att butiken gör det. Istället möter vi människor mer flexibelt på olika platser och i nya kanaler. Under vintermånaderna när butiken är stängd arbetar vi intensivt med de digitala kanalerna, evenemangskalendern och visitvarberg.se. Genom att personalen inte är bundna till butiken ökar också tillgängligheten i telefon.

För att möta upp där besökarna och behoven finns kommer vi att synas på större evenemang och även jobba med Infopoints – bemannade platser runt om i kommunen där turister och besökare rör sig.

För de som fortfarande vill köpa biljetter över disk kommer den möjligheten att finnas på Kulturhuset Komedianten under vinterperioden – en ökad tillgänglighet för kunderna alltså. Krögarföreningens presentkort säljs sedan en tid tillbaka i ICA Kvantums förbutik.

P-skivor finns att köpa den i de flesta butiker och bemannade bensinstationerna i Varberg.

Senast ändrad: 2018-09-24