Dölj meddelandet
Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020.
Läs mer
Choose language
Other:

We Meet - Walk & Talk Women

Nu är det dags för We Meet igen! Den 5 mars blir det en Walk & Talk som denna gång riktar sig speciellt till kvinnor.

Clarion Collection Hotel Fregatten, Röda Korset Varberg och Öppna Företag har tillsammans startat ett nätverk för integration med fokus på möten mellan människor. Konceptet heter We Meet som hittills bestått av återkommande lunchträffar där de bjuder in arbetssökande med utrikes bakgrund och företagare branschvis. Helt förutsättningslösa möten med syftet att förstå varandra bättre och öka chanserna för en ännu bättre integration och som i bästa fall leder till praktikplatser och/eller jobb.

De testar ett annat sätt att mötas (pga rådande situation) genom att bjuda in till det nya konceptet We Meet Walk & Talk. Och denna gången är det kvinnor som bjuds in! Tanken är att ses utanför Clarion Collection Hotel Fregatten. Därefter delas upp i mindre grupper och gå en promenad där man håller avstånd till varandra. Ni samtalar och lär känna varandra, helt förutsättningslöst. Väl tillbaka vid hotellet bjuds det på en enkel fika utomhus och fler öppna samtal.

Här kan du som medmänniska och företagare verkligen göra skillnad! För nyinflyttade familjer med utrikes bakgrund är det svåraste för kvinnorna att komma in i samhället och på arbetsmarknaden. Syftet är inte att det ska leda till praktik eller anställning i första hand. De vill skapa nätverk och att vi kvinnor ska hjälpa varandra.

Anmäl dig senast 2/3! Läs mer om We Meet Walk & Talklänk till annan webbplats

Plats & tid

Clarion Collection Hotell Fregatten

5 mars

11.00-12.30

Senast ändrad: 2021-02-22