Choose language
Other:

Maria Engström Eriksson - Change with the Brain in Mind

Råkat ut för att det inte blev som du tänkt dig? Att andra reagerat oväntat? Att du själv inte riktigt sagt eller gjort det du egentligen ville? Att ni tillsammans inte gick i mål? Maria Engström Eriksson tar ditt ledarskap till en ny nivå genom att visa hur hjärnan hjälper och stjälper dig. En nivå där resultaten blir bättre, frustrationerna färre och relationerna starkare.

Excellenta ledare är trygga i sig själva och ser till att gruppen tillsammans går i mål. De är nyfikna på varför människor fungerar som de gör och varför det blir som det blir. De har förmågan att anpassa sitt ledarskap och förstå vad andra egentligen menar. Excellenta ledare använder sig av de bästa bollplanken för att sortera, utmana, utvecklas och hitta vägen framåt. De vet att verktygslådan kräver en skicklig snickare och nöjer sig inte med att vara bra utan strävar efter att bli bättre.


Maria Engström Eriksson är passionerad för sitt ämne och har en fantastisk förmåga att engagera sina deltagare. Hon anpassar sig till deltagarnas verklighet och bidrar såväl med fakta kopplat till den senaste forskningen som med praktiska verktyg. Hon använder sig av en pedagogik där alla förstår och hon gör det med glimten i ögat.

Plats, ort och öppettider

Varberg (plats inte klart ännu)

14 september 2018

Kl 08.30 - 12.00

TEK Kompetens

Telefon: 035-17 18 90, 070-699 04 15
Birger Svenssons väg 34 A
432 40 Varberg

Senast ändrad: 2018-07-03