Dölj meddelandet
Här informerar vi dig som är företagare om länkar till sidor med aktuell information om covid-19/coronaviruset.
Läs mer
Choose language
Other:

Varbergs näringslivsdag

NW Event med medarrangörer har tagit beslutet att flytta Varbergs Näringslivsdag till den 10:e september. Detta p.g.a. den oroliga situationen som nu råder med virusutbrottet av covid-19/corona.

Vad innebär detta för dig med biljett?

Förhoppningsvis så blir detta inte någon större förändring för dig, vi bokar inte av utan vi bokar om! Glädjande nog så kommer bytet av dag inte innebära några större förändringar för Näringslivsdagen då alla föreläsare glädjande kan medverka även den 10 september! Vi hoppas att även du har möjlighet att medverka till denna dag som för tillfället är slutsåld!

Har du biljett och fortfarande möjlighet att vara med på Varbergs Näringslivsdag så behöver du inte göra någonting. Har du biljett och däremot inte har möjlighet att vara med den 10 september så kontaktar du amanda@nwevent.se så hjälper dem dig omgående. Nu kan det vara så att vissa inte kan och har lämnat tillbaka eller kommer att lämna tillbaka biljetter. Här bokar du då biljett eller sätter upp dig på väntelista - amanda@nwevent.se

Mer information: https://nwevent.se/kommandecase/676/?fbclid=IwAR1tw820NJ0PNiTDK4B4Ak4Q-_JwdeyAhWB90ewwykcwDtDvY3sZa7E9GBYlänk till annan webbplats

Temat är i år: ” Framgång kommer inte av sig själv! – inspireras av vanliga människor med ovanliga karriärer” vilket kommer att genomsyra dagen och föreläsningarna. Allt ifrån att ta sig från golvet till toppen till hur arbetsglädje kan påverka oss och dem runt omkring oss. Vi kommer att få följa med på en resa som handlar om att hitta balansen i livet samt lära oss mera om ledarskap i förändring.

Klockan 08.30 slås portarna upp och välkomnar er in på ett härligt drop-in mingel. Emma Gunnarsson & Martin Klasson, dagens moderatorer kommer att leda oss genom programmet. Vi kommer att lyssna till och inspireras av föreläsarna: Babben Larsson, Thomas Karlsson, Christina Stielli och Fredrik Reinfeldt.

Föreläsningarna kommer varvas med fikapaus och provsmakningslunch där det ges tillfälle att nätverka med varandra och mingla med utställarna.
Dagen beräknas vara slut ca: 16.15.

Biljettpris: 1200:- exkl. moms (1500:- inkl. Moms)

Plats, ort & tid

Arena Varberg, Varberg

10 september 8.30-16.15

Arena Varberg
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg

www.nwevent.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2020-03-18