Choose language
Other:

Styrelsecafé med företagsbesök på Ästad Vingård

På Ästad Gård har man gått från mjölkproduktion och småskalig eventverksamhet till att bli Ästad Vingård och en upplevelseindustri med Hallands första Michelin-stjärna på rekordkort tid.

Samtidigt har man genomfört generationsskiften och introducerat externa i sina styrelser. Även det med stor framgång. Och hela tiden går man från klarhet till klarhet.

VD och delägaren Daniel Carlsson tar oss in bakom kulisserna och berättar om resan från mjölkproduktion till en stjärnbeströdd och prisbelönt destination och vingård med hela Europa som marknad. Viktiga strategiska beslut, svårigheter man stött på, att utveckla ledarskapet och organisationens förändring under resans gång. Framtidsutsikterna.

Styrelseordföranden Håkan Berntsson tipsar om hur man som extern lyckas få igång ett bra styrelsearbete. Vilka är framgångsfaktorerna?

Vi får en rundtur på Ästad Gård och får en förhandstitt på nya spekatkulära stjärnrestaurangen Äng som invigs till midsommar.

En enklare kvällsmåltid bjuds. Till den kommer vi att ha workshops vid borden kring teman som handlar om styrelsearbete och generationsskifte.

Vi knyter ihop kvällen med att presentera vad vi kommit fram till kring de frågeställningar vi har. Och så får vi naturligtvis möjlighet att ställa frågor till såväl Daniel som Håkan. Och som vanligt får vi tips från Coachen.

Kostnadsfritt för medlemmar.

Plats, ort och öppettider

Ästad Vingård

16 juni

17.30-20.00

Senast ändrad: 2022-05-13