Choose language
Other:
Styrelseakademin

Styrelseakademien bjuder in till företagsbesök och lunchseminarium hos Derome-koncernen

Inbjudan till företagsbesök hos Derome och ett exklusivt möte med dess ägare, styrelse och företagsledning där vi tilldelas nycklarna till deras framgångssaga.

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling. När unge snickare Karl Andersson från halländska Derome, investerade allt han hade i en liten bysåg 1946, kunde han inte föreställa sig att sågen skulle komma att utvecklats till en blomstrande trävaruindustri.

Idag är Derome en miljardindustri och Sveriges största familjeägda träindustri, en verksamhet med god lönsamhet som fortsätter att utvecklas och växa.

Att man lyckat så bra kan tillskrivas ett stort engagemang i familjen. Karl Anderssons söner breddade verksamheten med bland annat bygghandel och husproduktion. Och tredje generationen, som idag driver verksamheten, fortsätter expansionen såväl geografiskt som i nya affärsområden.

Karl-Eric Andersson har varit verksam i företaget hela sitt liv, varav 11 år som koncernchef och numera styrelseordförande. Han är en viktig del i skapandet av Derome och företagets unika förädlingskedja från skog till färdigt hus.

Samtidigt som man genomför ännu ett framgångsrikt generationsskifte. Vad är nyckeln till denna framgångssaga?

Välkommen till en inspirerande lunch!

Plats, ort och tid

Derome AB, Veddige

Fredag 18 oktober kl 11.00 - 14.00

Derome AB
Bjurumsvägen 14
432 87 Veddige

Senast ändrad: 2019-10-08