Choose language
Other:
Draknäste

Lunchföreläsning: medgrundare till Investpodden

Välkommen på lunchföreläsning med Ronja Koepke - VD på Onesock app och medgrundare till Investpodden. Ronja är ängelinvesteraren som aldrig trodde hon skulle investera eller starta bolag.

Med en bakgrund inom journalistik och skådespeleri är hon en udda figur i finansvärlden. Med humor och rappt tempo föreläser hon om hur man blir ängelinvesterare, vad som är viktigt att tänka på om man som startup söker pengar. Hur man som ung tjej kan förhandla med män i pensionsåldern och viktigast av allt - hur man har roligt på vägen.

Uppvuxen med en ensamstående mamma började hon jobba som 13-åring för att få ekonomin att gå ihop. 24 år gammal investerade hon i sitt första onoterade bolag. Som första investeraren i ett hårdvarubolag lärde hon sig under resans gång (höll dessutom sin identitet hemlig för att få igenom sina krav på avtal) och googlade svåra begrepp under bordet för att hänga med. Tills hon insåg att inte heller alla andra kan allting. Därför startade hon Investpodden för att sprida gratis kunskap om branschen. Ronja har investerat i bolag som fokuserar på AI, IOT, GPS, Fintech och online health och är grundare och CEO av Onesock app. Missa inte detta tillfälle att lyssna till Ronjas resa, erfarenheter och klokskap!

Plats, ort och tider

Campus Varberg, sal E218

22 oktober kl 11.30-13.00

Senast ändrad: 2018-10-05