Dölj meddelandet
Här informerar vi dig som är företagare om länkar till sidor med aktuell information om covid-19/coronaviruset.
Läs mer
Choose language
Other:

INSTÄLLT - Frukostseminarium med tema E-handel

Vill du skapa tillväxt genom e-handel? Är du nyfiken på de senaste trenderna och vilka plattformar det finns? Almi Halland bjuder tillsammans med Connect Västlänk till annan webbplats och Varbergs Sparbanklänk till annan webbplats in till frukostseminarium med fokus på E-handel. Föreläser gör Karin Lundberg, Marknadschef på Proove AB samt Kristofer Hillhammar, COO på Jetshop AB.

Karin Lundberg, marknadschef Proove ABlänk till annan webbplats kommer att berätta om vikten av att bygga varumärke för att konvertera på sin e-handel. Karin har lång erfarenhet från marknadsföring och har tidigare arbetat som marknadschef på både Scorett och Varbergs Kusthotell. Karin kommer prata om sin resa med Holdit, Smartline och Telldus. Karin delar med sig om hur det är starta från grunden och bygga upp en e-handel för morgondagens kunder.

Kristofer Hillhammar är COO på Jetshop ABlänk till annan webbplats som är en e-handelsplattform. Att E-handeln utvecklas i ett rasande tempo har vi alla insett men vad innebär det för vårt företag och hur kan vi rida på vågen? Kristofer har full koll på alla trender och brinner för digital affärsutveckling. Han kommer att ge oss mycket intressant information om vad som är händer och vad vi bör tänka på när vi satsar på e-handel.

Kostnadsfritt. Varbergs Sparbank bjuder på frukost.
Sista anmälningsdag: 26 mars

Plats, ort & tid

Varbergs Sparbank, Bäckgatan 16, Varberg

2 april kl 7.30 - 10.00

Senast ändrad: 2020-03-13