Choose language
Other:

Hållbarhetsdagen

För fjärde året i rad arrangeras Hållbarhetsdagen Halland. Denna gång, torsdagen 17 november på Arena Varberg. Årets tema är Framtidens hållbara lösningar där vi under dagen får höra kända namn inom nationell expertis dela med sig av forskning och insikter om möjligheterna inom klimat, miljö och hälsa.

Hur går det för oss med Agenda 2030-arbetet? Hur kan forskningen och naturen inspirera till nya lösningar? Hur balanserar vi miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet på bästa sätt? Det, och mycket annat får vi svar på under Hållbarhetsdagen Halland. Men den handlar också om hur strategiskt hållbarhetsarbete hjälper oss att se nya möjligheter inom affärsmodellen, och hur vi övervinner hinder i arbetet.

Årets hållbarhetsdag erbjuder en kunskapstät uppställning av gäster med bland andra Anders Hansen och Fredrik Moberg på scen och med Ylva Källman som moderator. Talarna presenteras efterhand på www.hallbarhetsdagenhalland.se
Dagen inleds med tal av landshövding Brittis Benzler.

Agendan för dagen kan komma att justeras, så håll dig uppdaterad här: https://www.hallbarhetsdagenhalland.se/ Länk till annan webbplats.

Plats, ort och öppettider

Arena Varberg

17 november 07.45

Senast ändrad: 2022-09-19