Choose language
Other:

Dataanalys – hitta framgång i din egna data

Affärsutveckling handlar allt mer om analys och behandling av data av olika slag, till exempelinformation som redan finns i produktionsdata,kundregister, CRM-system och webbanalysverktyg.

Genom att lagra, samla in och analysera din data får du svar på frågor som är viktiga för att utveckla din produktion, dina tjänster och ditt företag på strategisk nivå. 

I datalabbet genomförs individuell företagscoaching av erfarna experter för att du ska ta nästa steg i företagets digitala resa. De arbetar med en enkel och effektiv modell som hjälper dig att utnyttja potentialen i din data. Tillsammans med experter identifieras nya utvecklingprojekt kopplat till den data som finns i ditt företag. Ett nästa steg i processen kan exempelvis innebära ett samarbete med högskolestudenter inom datavetenskap för att tillvarata kompetens och utveckla projektet vidare.

Datalabb-Halland är kostnadsfritt, har plats för 50 företag och har finansiering fram till 31 december 2021. Programmet riktar sig främst till företrädare av företagsledningen.

Anmäl dig genom att maila namn, organisation (eller utbildning för dig som är student) och eventuell matallergi till micha.bjorck@alexandersoninstitutet.se senast 12 februari.

Datalabb-Halland är ett utvecklingsprogram som finansieras med stöd av Interreg NSR inom projektet Futures By Design vid Alexandersoninstitutet.

Plats, ort och öppettider

Alexandersoninstitutets lokaler på Campus Varberg (Otto Torells gata 18E, våning 2)

24 februari 12.30 - 16.30

Micha Björck
Utvecklingsledare
0736-19 45 03
micha.bjorck@alexandersoninstitutet.se 

Senast ändrad: 2020-02-17