Choose language
Other:
  • Start
  • / Företagsaktiviteter
  • / Clarion Collection Fregatten, Öppna företag och Röda Korset bjuder in till: We meet för besöksnäringen
We meet

Clarion Collection Fregatten, Öppna företag och Röda Korset bjuder in till: We meet för besöksnäringen

Mångfald värderas högt på Clarion Collection Hotel Fregatten, Röda Korset Varberg och Öppna Företag! Tillsammans har de startat ett nätverk för integration med fokus på möten mellan människor. Konceptet heter We Meet och består främst av återkommande lunchträffar där man bjuder in arbetssökande med utrikes bakgrund och företagare branschvis. Helt förutsättningslösa möten med syftet att förstå varandra bättre och öka chanserna för en ännu bättre integration och som i bästa fall leder till praktikplatser och/eller jobb.

Säsongen är på ingång och behovet av arbetskraft i besöksnäringen ökar. Därför bjuder man nu in till vår We Meet-lunch med förhoppning att kontakter knyts för potentiella medarbetare. Man startar med att ni arbetsgivare samlas och får information från Arbetsförmedlingen om hur det fungerar rent praktiskt med arbetstillstånd och liknande.

Det bjuds på lunch och i samband med det möter ni upp arbetssökande som har erfarenhet och/eller är intresserade av att jobba i er bransch. Ni har en trevlig lunch tillsammans med öppna samtal.

Anmälan görs via boka-knappen nedan senast 24 februari. OBS! Denna träff är till för dig som arbetar eller driver företag inom besöksnäringen. 

Plats, ort och tid

Clarion Collection Hotel Fregatten, Varberg

Fredag 28 februari kl 11.00 - 12.30

Clarion Collection Hotel Fregatten
Östra hamnvägen Hamnplan
432 44 Varberg

E-post: josefine.gudmundson@choice.se

Senast ändrad: 2020-01-23